dimecres, 30 de març del 2011

CELEBREM EL CARVANAL!!!!

En el mes de març el carnaval va arribar a s'escoleta i totes ses mestres ens vam posar mans a l'obra per convertir-nos en divertits instruments i alegrar els carrers de Sant Lluís amb sa nostra música. 

I perquè instruments...? S'idea va sorgir en veure la motivació dels fillets i filletes cap a la música a partir de l'arribada de la nova mestra especilista. Animades per l'idea, el claustre va decidir que seria un bon tema per aquest any.

Cada tutora va triar un instrument diferent i van demanar ajuda a les famílies per elaborar ses disfresses. Així, dia 7 de febrer es va realitzar el taller de carnaval on les mestres i ses famílies van fer molta feina: pintant notes, retallant, aferrant... en definitiva, elaborant els instruments corresponents a cada aula. Els nens i les nenes van col·laborar força i van poder tenir una experiència de feina conjuntament amb els seus pares o mares, així com també amb altres adults i sa mestra.

Finalment, dia 3 de març vam poder sortir a sa rua, tot i les prediccions metereológiques i l'amenaça de pluja. Els infants, mestres i acompanyants van lluïr ses seves disfresses pel centre del poble, fent gaudir a tots els pares, mares, avies i veïns que esperaven la nostra sortida.

Aprofitem per agraïr la col·laboració de ses famílies que ens van ajudar tant a l'elaboració de la disfressa com a la rua. Gràcies per sa vostra feina!


Ses Mestres













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada